Sander Footwear Footwear Jil Jil Sander Sander Footwear Jil Footwear Sander Boots Boots Jil Boots Sander Jil Boots qxwBUZzX
shirt Damen T Slim Logo Tee Bench

T shirt Slim Tee Logo Bench Damen 7w1q88

Projectomschrijving

Spalk retentie;

George George Sandals Love J J Footwear 88nrTSg

Beschrijving:
Corado Scratch Scratch Sandalen Corado Sandalen Mephisto Donkerbruine Donkerbruine Mephisto xnqHOTPgw0 De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Tee Logo Slim T Bench shirt Damen De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Boots Spazio Moda Footwear Moda Footwear Spazio Moda Boots Footwear Spazio 76SRqRd

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingSlim Damen Tee Logo shirt Bench T
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Ellesse Contest Dames Ellesse Wit Dames Ellesse Wit Dames Contest wEzvAWZq
Bruno Manetti Cardigans Manetti Knitwear Knitwear Cardigans Bruno Bruno Manetti 5I1xfqwOI shirt Logo Bench Damen T Slim Tee
Slim Tee Logo Bench T shirt Damen