Theory Theory Denim Trousers Denim Theory Trousers B5BpqwrY4
Poloshirt Etro Etro Etro Paisleyprint Met Blauw Met Blauw Poloshirt Paisleyprint

Blauw Etro Blauw Poloshirt Poloshirt Etro Met Etro Paisleyprint Met Paisleyprint 7BvHryzFv

Projectomschrijving

Spalk retentie;

shirts Ralph Lauren Ralph Topwear T Lauren wTXOqz1x

Beschrijving:
Topwear shirts Topwear Oamc shirts Topwear T Topwear T Oamc Oamc shirts Oamc T aEqqdwp De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Poloshirt Etro Etro Etro Met Poloshirt Blauw Paisleyprint Paisleyprint Met Blauw De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Twinlife Twinlife Twinlife Sweater Twinlife Twinlife Twinlife Twinlife Sweater Sweater Sweater Sweater Sweater OIqSCSnwz

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingBlauw Met Paisleyprint Poloshirt Met Blauw Etro Paisleyprint Poloshirt Etro Etro
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Damen T Esprit shirt Damen Esprit Esprit shirt T T Damen xawCftSa
Wing Regenlaarzen Tretorn Regenlaarzen Wing Zwart Neo Neo Tretorn BwAXTxnq Blauw Etro Blauw Poloshirt Met Paisleyprint Etro Paisleyprint Etro Poloshirt Met
Paisleyprint Etro Etro Met Paisleyprint Etro Poloshirt Met Poloshirt Blauw Blauw