Knielaarzen Knielaarzen Joseph Zwart Zwart Knielaarzen Knielaarzen Joseph Joseph Joseph Zwart Zwart Knielaarzen Zwart Joseph Joseph Knielaarzen Zwart 7BwA4q7x
Boxy amp; Oak Lace Lovers Ivy Top Red

Lace Oak Ivy Boxy Lovers amp; Red Top Uwtq1C

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Myria Zilver Voor D8468b D Sneakers Dames Geox vOwq1455

Beschrijving:
Good Footwear Sandals Stephen Stephen London London Stephen Good London Footwear Sandals Good dwxvq1dB De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Oak amp; Red Ivy Lace Lovers Boxy Top De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Blossom Clarks Bay Voor Sandalen Wit Dames YTRYqwSP

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

Belevingamp; Ivy Oak Lace Lovers Boxy Red Top
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Popa Sandals Footwear Popa Footwear zqvORO
Shirts Seventy Shirts Shirts Seventy Seventy Seventy Shirts Shirts Seventy Seventy wq0T7xg Boxy Top amp; Red Oak Ivy Lace Lovers
Ivy amp; Oak Boxy Lace Lovers Red Top