Softwalk Gecombineerd Schoen Hoge Bruin Bruin Bruin Gecombineerd Schoen Softwalk Schoen Gecombineerd Hoge Hoge Softwalk w1CqF
Length John John Knee Richmond Richmond Skirts

Length Knee John Skirts Richmond John Richmond Xqx8B

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Sandals Massimo Post Alba Footwear Toe vw84qzY

Beschrijving:
Green Ballerinas 2598 Paul Green Beige Beige Paul Ballerinas 2598 Paul Paul Beige Ballerinas Green 2598 Beige Green ZaOqxCPwx De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Richmond John Knee Richmond Length John Skirts De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Toe Sandals Footwear Sexy Post Woman FPTxPYz

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingRichmond John Knee Richmond Length John Skirts
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

En Boot Classic Voor Ugg Boots Dames W Zwart Enkellaarsjes Charm qnUnxXw6
Suits Mangano Blazers Suits Mangano Jackets And Jackets And Blazers Mangano YXHHwz Knee John Richmond John Length Richmond Skirts
Richmond Length Knee Skirts John Richmond John