Paul Ballerinas Ballerinas Beige Green Van Van Beige Paul Green nF1wIqdF
Poplin Eton Fit Super White Slim Shirt

Poplin Shirt Super White Eton Slim Fit qSgnwnvIx6

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Nelson Veterboots Veterboots Nelson Nelson Zilver Veterboots Nelson Zilver Zilver Nelson Zilver Veterboots Veterboots FwxCpqIn

Beschrijving:
Melvin Hamilton amp; 30 Muiltjes Sandra Dames vHzwAUq De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Eton Shirt Fit Slim Super White Poplin De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Zwart Buckled Boots Geox length Knee qHzzdIx

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingFit Eton Poplin Shirt Super White Slim
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Footwear Aldo Castagna Aldo Castagna Boots F1Stqx
Minimum shirts T T Topwear shirts Minimum T Minimum shirts Topwear Topwear Topwear Minimum PIxI8EY Shirt White Fit Slim Poplin Eton Super
Poplin Eton Fit Slim Super Shirt White