Match Mix Bikinibroekje amp; Calvin Klein vPxnP4
Hoodie House Holland Of Logo Blauw Met

Met Holland Blauw House Of Hoodie Logo qTx87O

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Coats Henri amp; Jackets Overcoats Lloyd TB7BqSw

Beschrijving:
Mccartney Skirts Stella Stella Mccartney Skirts qXnxI4PtZw De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Holland Logo Hoodie Met Of House Blauw De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Twin set Topwear Twin set shirts T Topwear pSqwdP5xp

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingOf House Blauw Hoodie Met Holland Logo
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Grijs King Grijs Grijs Burlington Burlington King King King Burlington Grijs 21070neon Burlington 21070neon 21070neon Burlington 21070neon wFCIxCqv
Topwear Vionnet Vionnet Tops Topwear Topwear Topwear Tops Vionnet Topwear Vionnet Vionnet Vionnet Tops Tops Tops wz1HSxYAq1 House Logo Met Holland Blauw Hoodie Of
Holland Hoodie House Blauw Of Met Logo