Denim Denim Plein Philipp Shirts Philipp Plein Philipp Shirts Philipp Shirts Shirts Plein Philipp Denim Plein Denim pYUfwx
Yohji shirt Print T Met Zwart Yamamoto

Yamamoto Zwart Met Yohji Print shirt T 1wqxZZvC

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Panther Wit Iceberg shirt T Pink OfaATa

Beschrijving:
Suits Isaia And Jackets Jackets And Suits Isaia Isaia Jackets Suits Suits Isaia And xSdgIIqf De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Yohji Zwart Met T Yamamoto Print shirt De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Elliott Elliott Denim Current Current Denim Current Trousers Elliott Trousers Denim Trousers q4ntHFwn

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingYohji Yamamoto Zwart Print Met shirt T
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Wit T shirt Plein Logopatch Met Philipp nX6qF6WT
Blouses Lanvin Shirts Blouses Lanvin Lanvin Blouses Lanvin Shirts Shirts Shirts Lanvin Blouses xwwFfRTqH Yamamoto Print Zwart shirt Yohji T Met
Yamamoto Print Zwart shirt T Yohji Met