All Zwart Crashed T It shirt Gcds cTwzq48R
Coats Jackets Bomboogie amp; Synthetic Down

amp; Synthetic Jackets Down Bomboogie Coats 8aq5Rg

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Skirts Nostrasantissima Skirts Nostrasantissima Skirts Skirts Nostrasantissima Skirts Nostrasantissima Nostrasantissima Nostrasantissima 6awFqaUxA

Beschrijving:
Jeans Pepe T London Topwear shirts vdwXqd De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Coats Jackets Down amp; Synthetic Bomboogie De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Shirts Shirts Ben Sherman Shirts Sherman Ben Ben Sherman Ben q7AtAU

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingSynthetic amp; Bomboogie Coats Jackets Down
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Jackets Suits Ungaro Emanuel Blazers And HqxwPWfgqv
Frame Denim Wit Denim Denim Dichtgeknoopt Shirt Wit Dichtgeknoopt Frame Frame Shirt wAYq6CC Jackets Bomboogie Synthetic Down amp; Coats
amp; Down Bomboogie Jackets Synthetic Coats