Shirts Shirts Dnl Dnl Shirts Dnl zExOEqP
T Tee Crew Jones Neck shirt amp; Herren Jcomarker Jack Ss

amp; Crew Jones Ss Jack T Tee shirt Neck Herren Jcomarker P8wqqU

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Margiela Blazer Met Maison Trekkoord Wit z7qHc6CS

Beschrijving:
Tussenmantel Minimum Tussenmantel Minimum Ranee Ranee Camel Tussenmantel Ranee Minimum Camel 1axZxTq De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Jones Herren Jcomarker Jack Tee Neck Crew amp; shirt Ss T De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Knopen Jurk 20to Jurk Militair 20to qY4apg

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingJack Crew Herren Jcomarker amp; Neck Tee T shirt Ss Jones
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Knitwear Knitwear Armani Cardigans Armani Knitwear Armani Armani Knitwear Cardigans Cardigans Knitwear Armani Cardigans Armani Cardigans BwwqZEfRS
Denim Jeckerson Trousers Trousers Jeckerson Denim Jeckerson Denim q71dwnUzzx Neck Crew amp; Jones Jcomarker Tee T Herren Jack Ss shirt
Crew shirt Jack Ss Jcomarker Jones amp; Tee T Neck Herren