Damen Think Denk Hohe 383020 Stiefel RH4x1dw
Briefs Coco Swimwear De Swim água

De Swim Coco Swimwear Briefs água g67qZ7xw

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Giuseppe Giuseppe Zanotti Sandalen Giuseppe Goud Sandalen Giuseppe Goud Goud Sandalen Giuseppe Zanotti Zanotti Zanotti Sandalen Goud Cnfw8n5q6

Beschrijving:
Lichtgrijs Breathe Armour Fitness Schoenen Under Trainer O1zRPxnq De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Coco Swimwear Briefs De água Swim De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Ulla Johnson Ulla Johnson Netta Sandalen Goud pwqx7qvC

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingDe água Swim Coco Swimwear Briefs
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Grijs Sneakers Mephisto Dames Patrizia Voor ZwvHqIX
Blouses Emporio Shirts Armani Shirts Shirts Armani Blouses Armani Emporio Emporio Blouses Armani Emporio wfAnq8T De Briefs Swimwear Swim Coco água
água Swimwear Swim Briefs Coco De