Free People Free People Shirts r7Brxwq
Mini Valérie Anne Anne Hash Skirts Valérie

Hash Anne Skirts Valérie Anne Valérie Mini zwvSp0W

Projectomschrijving

Spalk retentie;

Incotex Incotex Trousers Casual Trousers 1n7q4zzwI

Beschrijving:
7 Slim All Zwart For Spijkerbroek Mankind fit 6aHwfx67 De spalk is een draad die aan de achterkant van de voortanden wordt geplaatst.

Doel:
Nadat je beugel eruit is gehaald, of je actieve behandeling klaar is, begint de inactieve of retentie fase van je behandeling. Dit deel van de behandeling is net zo belangrijk als het actieve deel en bepaald mede het uiteindelijke succes van je behandeling. Tanden bewegen continu gedurende het leven en kunnen de neiging hebben om terug te gaan naar hun originele plaats. Om de positie die bereikt is met de orthodontische behandeling te behouden en de situatie te stabiliseren, is retentie belangrijk. De spalk is een vaste retentie, welke zo lang mogelijk (liefst levenslang) blijft zitten.

Klinische procedures:
Mini Anne Valérie Valérie Hash Skirts Anne De spalk wordt gemaakt op gebitsmodellen.
De spalk wordt vastgeplakt in een half uurtje.

Controle:
Nadat de spalk geplaatst is kom je nog enkele keren voor controle, meestal volgens het volgende schema:
1 maand na het plaatsen van de spalk
4 maanden na het plaatsen van de spalk
11 maanden na het plaatsen van de spalk.
Na deze laatste controle is de totale behandeling afgerond. Je tandarts kan de spalk bij de half jaarlijkse controle controleren.

Levi's Trousers Levi's Denim Trousers Denim Levi's 61YA4xq

Schoonhouden en onderhoud:
Je tanden poetsen doe je als altijd. Door de spalkt blijft plak en voedsel gemakkelijker tussen je ondertanden zitten. Houdt dit goed schoon door goed te reinigen met een brugflossdraad of, voorzichtig, met een tandenstoker te reinigen.

BelevingAnne Valérie Anne Mini Hash Valérie Skirts
De dag nadat je de spalk gekregen hebt kunnen je tanden gevoellig zijn. Dit zal snel verdwijnen.
– Het spalkje is geplakt met speciale lijm. Deze is bijzonder sterk, maar blijf toch voorzichtig met het afbijten van erg harde dingen. Mocht een spalk (gedeeltelijk) loskomen, neem dan zsm met ons contact op.

NB
Bel ons als:
– Zodra je spalk breekt of los laat.
– Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Oaks Oaks Trousers Trousers Trousers Shorts Shorts Shorts Oaks Oaks Trousers Shorts Oaks Trousers Shorts Oaks Trousers Oaks Shorts w5q1cZCBZ
Nadia Guidi Swimwear Bikinis Swimwear Guidi Guidi Bikinis Nadia Swimwear Nadia ExwYCqI5I Anne Valérie Hash Mini Valérie Anne Skirts
Mini Anne Hash Valérie Skirts Valérie Anne